Gott nytt år!

Då var dagen kommen, änså sedan den dagen inbjudan till födelsedags/nyårsfesten kom hem har jag sett fram emot denna kväll.. Natta och Hultan ska ha 20 års kalas, ska bli så himla kul att vara ihop :)

Idag har jag jobbat, dock har de varit väldigt lite att göra så jag har ägnat mig åt att bland annat skriva ned det bästa med år 2008 och vad jag vill göra under det kommande året..  Det blev en del :)

Jag har alltid älskat julafton och nyår har varit en rolig dag men inte roligare än en annan bra dag.. Under förra veckan när jag jobbade kom det in en kund och sa "Julafton och nyår" är dem värsta dagarna på året, efter det har jag tänkt en del på detta. Dessa dagar pratats det så väldigt mycket om, har du ingen familj att fira julafton med eller av andra skäl blir det en oerhört påfrestande dag, likaså nyår och andra högtaider. Det gör ont att tänka på det..

Hoppas att alla får en bra kväll och att de nya året börjar bra med nya mål och ambitioner!

Ses kanske på torget bland alla tusentals människor :) kramar

Några nyårslöfen?

Nu är dte inte många år kvar på året vilket innebär att jag måste komma på några bra nyårslöften att sträva emott det kommande året. Det är så bra att ha några, visa saker man ska utföra och andra som just handlar om att man ska utvecklas som person. Dock har jag för närvarande inga ideer på detta, de brukar alltid finnas men inte nu. Jag ska försöka att inte äta chocklad ( dock får jag vara glad om detta går igenom halvvägs att jag enbart äter på helger) osså måste jag ha några mer.. Just nu vågar jag inte sätta upp några i räddsla att faktiskt inte uppnå dem, det är så trist då.. Å andra sidan har jag uppnåt många mål under det senaste halvåret, det kan nog duga om jag spinner vidare på dem. Just att altid säga vad man tycker och göra något åt saken istället för att enbart tänka en massa om saker och ting..

Har just varit ute och gått med min pappa och lillebror, en raskt promenad och då menar jag verkligen med ett högt tempo.

Dagen började idag med att klockan ringde 5.15 och jag skulle iväg till jobbet, gick ut för att starta bilen kl 6 för att den skulle hinna bli varm tills jags skulle åka, dock fick jag inte upp låset, ganska typiskt mig så jag fick lagom glad trampa iväg på cykeln istället, dock var det himla skönt när jag väl satt på! :)

Jag får väl fortsätta klura ut några nyårslöften på jobbet imorn där de troligtvis är väldigt lugnt..  Ser fram emot kvällen så himla mycket nu! =)



"Chocklad är en tjejs bästa vän"

Nyss hemkommen från en långpromenad med Hanna.. Vad längesen vi sågs, blev ena paff när vi märkte att vi hade liknande tankar som snurrade i våra huvuden.. haha.. Den bästa var ändå "Chocklad är en tjejs bästa vän". En annan sak som konstaterades är att att på sjuksköterke utbildningen går det inte så värst många killar så valet av utbildning kanske behöver funderas vidare på... haha.. Kommer bli himla kul när Hanna oxå kommer till Gbg i alla fall, troligtvis många oförutsedda händelser....

I övrigt har jag tränat konståkningsbarnen idag på jullägret som håller på nu fram till nyår, tyycker om de så mycket, man vår så mycket tillbaka av ban :) Denna veckan kommer verkligen att bli tuff, jobb på rexam 7.00-15 mån-fred och konståkningstränare mån-tis + att de är nyår på onsdag.. En rolig men tuff vecka! =)

Nu ska jag iväg till Lisa och mina små kusiner..

Dagen efter julafton..

Igår var för mig årets skönaste dag, umgiks med min släkt och familj under dagen och kvällen ägnades åt tv -soffan väldigt väldigt lungn, jag var sjuk igår så jag gjorde inte många knop.,

Nu vill jag bara ut! Vädret är kanon och jag bara läntar ut till promenader och löpturer men det får dock vänta någon vecka till förkylningen släppt. Så förmiddagen har ägnats åt filmen ROSA, kanske inte den bästa filmen jag sett men jag gillade den. Den handlade om en tjej i 15 års ålderna som som var grym på att sjunga, det började strulla med henens kille och hon åkte på kollo under ett par veckor. Där hade hon en låg profil, under en samling fick alla i gruppen tala om vad dem helt ville och Rosa sa "vara mig själv". åhh sådan var hon genom hela fimlen! I like it!

jag föröker sträva efter att faktiskt vara mig själv hela tiden, men  vist är det svårt. Du vet vad som är rätt och vad som är fel. Hur du vill bli behandlad och inte. Du föresöker att möta andra som du själv vill bli bemött men ändå kan du ibland slinka fel, du kanske är för mesig för att gå emot en grupp som alla har en åsikt om något.. Efter förar terminen i skolan var de månag stunder jag ville gå tillbaka till och agera på ett annat sätt för att handla efter hur just jag vill bli behandlad. jag bestämmde mig för att ha i åtanke att behandla andra som ajg vill bli behandlad och den sista terminen har varit bätttre.. dock inte helt bra, de är något jag måste fortsätta att jobba för..  Skönt att se peppande filmer ibland i alla fall!

Nu kommer snart mornor och morfar hit så ska vi käka mat och sedan sak jag åka iväg till Rexam och jobba! :)

Ha en fortsatt bra jul alihoppa och alla som ska till stadt ha det jättekul där! Jag hade viljat vara med men det går ju inte att vara på flera ställen samtidigt! By!


Tillbaka blickar från klassfesten..

Halloy där!

Idag har jag jobbat på tekniska, för er som inte bor i Lidköping är det en kosmetika affär som säljer allt från smint till parfymer. I vanliga fall brukar jag älska att gå ditt och jobba, prata med kunder och slå in paket, idag var det dock lite annorlunda. Är väldigt förkyld så jag har sålt parfymer utan att känna dess doft, känns rätt B men så är läget.

Nu ä jag i alla fall hemma och resten av kvällen kommer ägnas åt tv-soffan och chocklad med en varm te. Måste ju bli frisk till Jul, detta funkar liksom inte.. Jag kommer att vara hemma i Lidköping en hel månad nu så då gäller att göra så mycket roliga saker som möjligt, har skrivit en lista.

Har precis tittat på kort från julavslutningen från klassfesten i onsdags..



       
                  
Jag                                                                     Lisa - väldigt väldigt rolig och spontan.
Carro - tycker så mycket om.                                


           

Siring - tycker så mycket om.                                    Erika - världens snällaste!
Gurra - väldigt väldigt snäll!
Ekberg - en uppåt vägggarna trevlig kille.
Andreas - har aldrig skrattat så mycket om någon, så rolig.
Ingo - betyder mycket !    



               


Tulle - trevlig tjej!
Carro - relly like!

Festen var himla rolig och vi får hoppas på flera.. Den här klassen har gjort så att jag har trivts i Gbg, ni alla här hemma kommer ihåg hur hemskat jag tyckte att det var och att jag var absolut tvungen att åka hem få fort jag fick möjliget till att jag faktiskt trivs där nere, jag tycker så mycket om er!

Nu har jag skrivit de första inlägget i denna blogg, vad tycker du fredrik, är de lika fjolligt som alla andras som du sa eller :P haha troligtvis men det är allt lite kul :)

Kraam







Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0