Hellre 300 halvbra medlemmar än 10 vm hopp.

Är så iriterad och besviken så benen skakar just nu. har precis fått höra om en tränare. En grupp jag känner skulle idag ha ett gruppmöte och prata om allt som rörde träningen. Jag och en i gruppen hade helgen innan pratat om saker och ting som skulle kunna förbättras, dessa saker tog hon upp. Dem ville tex ha mer konditionsträning, då fick de till svar: "här tränar vi teknik", kondition får ni träna själva innan passen". De tränar 5 pass grenspesifik + 3 + 1 + ett morgonträning. Ska dem då träna mer utöver detta? Helt sjukt! Den tog upp olika ideer om träning och de fick svaret "Jag har varit tränare i 20 år och tränat folk på VM, så jag kan detta".

Efter ett tag när de var mitt uppe i disskusitionen reste hon sig upp och gick och sa "jag vill inte prata med dig". Senare på kvällen mötte den största talaren tränaren i affären och hon vände ryggen om! Jag blir helt galen!!!!!

Om jag som tränare tidigare har byggt upp glada och duktiga åkare som gillar sporten och dem sedan får denna tränaren känns det helt meningslöst. Hellre har jag 300 medlemar i föreingen än 10 vm hopp.

Håller just nu på att grejar med en ide jag har fått angående detta, väldigt omfattande men om det funkar kan det vara en jättebra ide. Dock måste vi fixa något som kan träda i kraft redan om en månad så nu tjejer få vi jobba hårt för detta!

Snart kommer mamma hit, ska bli skönt! Föresten, Lagerlöf, varför kommer inte du på årsfesten? Vore jättekul om du kom och det är inte försent att anmälla sig! =)

Kramar Elin


Hemmakär

Har haft en helt underbart skön helg hemma, tänar med fredrik, planerat årsfest med josse och vi kom riktigt långt, ser ut att bli jättebra, ser fram emot det! Måste hitta något fint at ha på mig bara..


Igår mötte Karin upp mig på tåget och vi åkte hem till mig och åt surchi, jättegott och himla trevligt! Hon bor nu i en 3:a själv och frågade om jag skulle vilja flytta in så vi kunde bo ihop. Låter verkligen jättekul, att bo ihop med en av ens bästa vänner, att bara kunna sitta och prata, laga mat ihop, promenader och allt spontant, gå igenom allt som hänt under dagen (haha som om vi inte gör det nu).. Håller på och funderar på detta nu i alla fall.. Mitt träningsställe Aktivwellnes ligger jupå redbergsplatsen vilket är väldigt nära mitt hem nu och det blir inte det nsäta i så fall, den ligger på Lindholmen, vi får se.. Det är i alla fall en 3:a så vi får var sitt rum. Lägenheten är i grot och vitt, "mitt" rum skulle jag nog vilja dekorera med rosa kuddar och grejer... Åh vore så fint i och med att resten av lägenheten är i tuffare stuk.

Idag har jag skrivit en raport om en hushållsstudie om matvanor och kosthållning, jag valde att göra den på Carro i och med att hon har tusen saker för sig, det finns det en massa literatur om. och blir då lättare att få ihop en raport om.  Fast främsta anledningen till att jag ville göra det med carro var att jag ville träffa henne :)

Idag har jag för övrigt gått in i en glasdörr som den precis satt upp i vårt hus.. Det första jag gjorde var att kolla om någon såg :P haha.. gjorde riktigt ont!

Nu ska jag sova! Hoppas alla får en bra morgondag!

kramar Elin


Inget speciellt..

Har precis varit och tränar core och pump, brukar vara jättekul men inte idag..

Idag har jag varit i skolan, vi har fått en uppgift där vi ska göra en hushållsstudie, ska välja ut en person att interjuva om mat och kosthållning.. ska bli himla roligt och intressant! =)

Träffade även min "gamla" klass idag innan min lektion började, vill gå i klassen igen!  Tris bra i min nya oxå men vilken skillnad det var idag när jag träffade dem båda. I min förra har jag vänner som jag verkligen tycker jättemycket om!

Nu ska jag skiva en lisa på allt som skall göras imorn och sen sova: Bla skriva jobbansökan, plugga, träffa Joanna, äta med mamma, träna med karin osså ska jag ringa Björkner, har kommit på en ide!

God natt!

Kramar Elin

"Mamma är värd detta"

Har precis städat lägenheten och tvättat allt som går att tvätta, känns bra! :) Idag är jag ledig från skolan, som många andra dagar i denna kursen, dock kommer det bli ändring när den nya kursen börjar med Näringslära och livsmelskunskap, ser verkligen fram emot det!

Idag ska jag titta efter ett extrajobb, har fått några tipps, är ju värt ett försök i alla fall. Sedan ska jag till biblioteket och titta lite och i eftermiddag kommer Hanna hitt! =) Länktar!

Det var ju ett tag sedan jag skrev så jag måste berätta om mitt och karins boxningspass! Har aldrig skarttat så mycket under en timme som då, det började med att jag var helt veck på kordinationen, sedan boxade karin mig rakt på hvudet och efter det var det dags för en tryckövning där man skulle föra bort sin medpartner från ena sidan av lockalen till den andra, då flög jag på rumpan.. haha instruktören skrattade och vi med! =) Dock blev jag lätt iriterad på mig själv, borde vinna över karin på benövningarna i alla fall! vi får köra revansh på detta ;) haha

Har ju tidigare pratat om min och Bridholms årsfest för konståkningen, nu ska josse på träningsläger med fotbollen så hon kan inte vara med under själva kvällen. Jag förstår ju att hon behöver och vill åka på träningslägret så jag får fixa detta själv, kommer gå bra men att stå uppe på sen och prata själv kanske inte riktigt är min grej, en utmaning. Det bästa med kvällen kommer att vara det tacktal som mamma ska få av klubben (jag ska inte läsa detta), det är hon verkligen värd över allt hon åstakommit, så trots att det kommer vara nervöst för mig så är det värt varenda nervositet, bortskämma och allt som kan ske. Ni vet, ska jag göra något kan det mästa hända.

Nu är det dagst för lite pluggande, ska läsa om gamla hushåll, verkligen ybertråkigt!

Kramar Elin

RSS 2.0